FUN

BURDUSHI HYN NË GREVË URIE

Mjeku popullor Burdushi ka paralajmëruar që prej nesër do të  futet në grevë urie me ankesën  se është duke u diskriminuar për shkak të përkatësisë së tij etnike. Lajmi është konfirmuar nga avokat...

A DON ME FITU NJË UDHËTIM FALAS PËR NË STAMBOLL?

A don me fitu një udhëtim falas për në  Stamboll ?Nëse po, mundësin më të mirë ja i ofron këndi Jaffa Dredhëz i ciligjendet në Albi Mall. Krejt cka duhet ju të bëni është ta vizitoni këtë kënd dhe ta r...