FAMILJA

Nëse ai ju pëlqen, e zbulojnë gjestet tuaja

Ka gjeste që, përtej qëllimeve tona, e bëjnë një burrë të kuptojë se ne jemi të interesuar për të Loja e joshjes është delikate dhe jo gjithmonë shprehet me fjalë. Në të vërtetë, në fazat e hershme të afrim...

51 shtëpi do të ndërtohen në Mitrovicë

51 shtëpi do të ndërtohen në Mitrovicë për familjet me kushte të vështira financiare, njofton Klan Kosova. Gjatë ditës së sotme Komuna e Mitrovicës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Shoqatën “Jetimat...

6 fjali që duhet t’ua thoni fëmijëve çdo ditë

Në disa situata fjalët janë megjithatë më të forta se veprat, sidomos kur bëhet fjalë për fëmijët tanë Thuhet se veprat janë më të rëndësishme se fjalët, por në disa raste fjalët janë megjithatë më të forta...

Adopton 2 fëmijë, nëna tronditet nga ajo që zbulon

Kur martesa e saj mori fund, Katie Page, e cila ishte në të 30-at e saj, e dinte që donte diçka ndryshe për jetën, por nuk ishte e sigurt çfarë. Ajo ndryshoi punën, bleu një shtëpi të re dhe nisi të rinovonte ...