Me veturë zyrtare bart lakra në mes të ditës

Në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, sot është parë një veturë zyrtare, në të cilën shihet se janë duke bartur lakra. Foto e siguruar nga Insajderi, shihet vetura me targa 3Z, teksa bartë lakra. Kjo nuk ...

Në ETC grabiten 25 mijë euro

Dy punëtorë sigurimi të një kompanie kanë raportuar në Polici se derisa ishin duke transportuar pazarin ditor janë sulmuar nga dy të dyshuar. Grabitësit kishin të vëna maska dhe nën kërcënimin e armëve kanë...