Loja ‘LUDO’ është popullarizuar mjaftë shumë në rrjetet sociale.

Lirisht mund të themi se është loja që aktualisht  më së shumti luhet.

Madje, në disa komuna edhe organizohen turnirë për këtë lojë.

Kështu, në Vushtrri është organizuar loja ‘Ludo’ në të quajturin ‘Stadiumi i Gomës’ ku me 15, 16, dhe 17 shkurt.

Madje, në Komunën e Skenderajit për ditën e përvjetorit të shpalljes së Pavarësisë është planifikuar  të luhet ludo në shesh./Indeksonline/