Era Istrefi është mjaft aktive dhe e ndjekur nga fansat në rrjetet sociale.

Në atë, Instagram, publikon imazhe dhe video të llojllojshme në të cilat merr edhe komente të ndryshme.

Një koment të çuditshëm e pranoi së fundmi nga një ndjekës i saj. “Kur t’dek hoxhanica s’ka me t’la”, ishte komenti i ndjekësit që Era nuk përtoi fare t’ia kthej.

“M’lan hoxha”, janë fjalët e saj.

Era është duke punuar në këngë të reja me producentë të huaj dhe së shpejti publikon bashkëpunimin me Norën. /Lajmi.net/