Në një tubim të mbajtur në Istog, nga dega e PDK-së në këtë komunë ka ndodhur një përleshje fizike

Rreth orës 18:30 në fshatin Studenicë të Istogut, janë përleshur fizikisht djali i kandidatit për kryetar të Istogut nga radhët e PDK-së, Beqir Sadikaj dhe djalit të Sylë Maksutaj po nga PDK.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin rreth 160 simpatizantë të PKD-së.

KosovaPress mëson se F.S. djali i Sadikajt është zyrtar në ministrinë e Bujqësisë ndërsa tjetri është D.M.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes