• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

User besi

Member for: 2 vite (nga Tet 27, 2016)
Type: Registered user
Emri dhe Mbuemri:
Lokacioni:
Website:
About:

Activity by besi

Score: 200 poena (ranked #7)
Questions: 0
Answers: 0
Comments: 0
Voted on: 0 pyetje, 0 pergjigje
Gave out: 0 up votes, 0 down votes
Received: 0 up votes, 0 down votes

Wall for besi

Please log in or register to post on this wall.
...