• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

Studio Shqipja FACEBOOK sallon ondulimi

DISA NGA PERGJIGJET:
QYSH ME FITU PARE NE INTERNET
QYSH MI FRY BUZET!
QYSH ME SHKARKU VIDEO NGA YOUTUBE! QYSH ME NDRRU GJUHEN NE WINDOWS 8!
QYSH ME BA GRIM!
QYSH ME PREGADIT TOLLUMBTA!
QYSH ME SHKARKU VIDEO PREJ FACEBOOK!
QKA ESHTE GOOGLE ADSENSE!
QYSH MI MSHEF FOTOT NE IPHONE!
QYSH ME AKTIVIZU 3G NE VALA900!

Ju ftojmë që të bëheni pjesë e Qysh-me.com duke u regjistruar këtu Gjithashtu mund të regjistroheni edhe përmes Facebook, por mund mund te beni pyetje ose pergjigje edhe pa u regjistruar. Nëse regjistroheni shtoni pyetje ju fitoni pikë, gjithashtu nëse i përgjigjeni në pyetje dhe fitoni shume pike atehere beheni pjesemarres ne shperblimet tona.

Questions by Neko

0 vota
0 pergjigje 17 shikime
0 vota
0 pergjigje 124 shikime
0 vota
1 pergjigje 34 shikime
0 vota
0 pergjigje 51 shikime
0 vota
0 pergjigje 62 shikime
0 vota
0 pergjigje 23 shikime
0 vota
0 pergjigje 99 shikime
0 vota
0 pergjigje 91 shikime
0 vota
2 pergjigje 913 shikime
0 vota
0 pergjigje 25 shikime
0 vota
0 pergjigje 17 shikime
+1 vote
1 pergjigje 535 shikime
0 vota
0 pergjigje 14 shikime
0 vota
0 pergjigje 287 shikime
+1 vote
3 pergjigje 12,442 shikime
...