• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

Studio Shqipja FACEBOOK sallon ondulimi

DISA NGA PERGJIGJET:
QYSH ME FITU PARE NE INTERNET
QYSH MI FRY BUZET!
QYSH ME SHKARKU VIDEO NGA YOUTUBE! QYSH ME NDRRU GJUHEN NE WINDOWS 8!
QYSH ME BA GRIM!
QYSH ME PREGADIT TOLLUMBTA!
QYSH ME SHKARKU VIDEO PREJ FACEBOOK!
QKA ESHTE GOOGLE ADSENSE!
QYSH MI MSHEF FOTOT NE IPHONE!
QYSH ME AKTIVIZU 3G NE VALA900!

Ju ftojmë që të bëheni pjesë e Qysh-me.com duke u regjistruar këtu Gjithashtu mund të regjistroheni edhe përmes Facebook, por mund mund te beni pyetje ose pergjigje edhe pa u regjistruar. Nëse regjistroheni shtoni pyetje ju fitoni pikë, gjithashtu nëse i përgjigjeni në pyetje dhe fitoni shume pike atehere beheni pjesemarres ne shperblimet tona.
7 Ne linje
0 Antar dhe 7 Musafire
Sot Vizita : 1621
Dje Vizita : 1774
Te gjitha vizitat : 3707024

0 vota
0 pergjigje 58 shikime
0 vota
1 pergjigje 214 shikime
0 vota
1 pergjigje 193 shikime
0 vota
1 pergjigje 259 shikime
pyetur Shk 25, 2017 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
1 pergjigje 181 shikime
0 vota
1 pergjigje 247 shikime
0 vota
1 pergjigje 543 shikime
0 vota
1 pergjigje 57 shikime
0 vota
0 pergjigje 29 shikime
pyetur Sht 29, 2016 ne iOS nga i panjohur
0 vota
0 pergjigje 19 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne GT-I9505 nga Eliesa
0 vota
0 pergjigje 12 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne GT-I9505 nga Eliesa
0 vota
1 pergjigje 76 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne Te Tjere nga i panjohur
0 vota
1 pergjigje 74 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne GT-I9500 nga valbona
0 vota
1 pergjigje 191 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
1 pergjigje 48 shikime
pyetur Sht 17, 2016 ne GT-I9500 nga Joni
0 vota
0 pergjigje 27 shikime
pyetur Kor 27, 2016 ne GT-I9500 nga Beqa
0 vota
0 pergjigje 92 shikime
pyetur Kor 13, 2016 ne GT-I9500 nga Dashmir
0 vota
1 pergjigje 33 shikime
pyetur Kor 10, 2016 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
1 pergjigje 94 shikime
pyetur Kor 10, 2016 ne GT-I9500 nga Agnesa
0 vota
1 pergjigje 331 shikime
pyetur Kor 7, 2016 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
0 pergjigje 48 shikime
pyetur Kor 2, 2016 ne Te Tjere nga i panjohur
0 vota
0 pergjigje 55 shikime
pyetur Qer 19, 2016 ne Te Tjere nga Shpetim (2,060 poena)
0 vota
0 pergjigje 403 shikime
0 vota
0 pergjigje 45 shikime
pyetur Qer 2, 2016 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
0 pergjigje 38 shikime
pyetur Maj 22, 2016 ne GT-I9500 nga i panjohur
0 vota
1 pergjigje 736 shikime
...