• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

Studio Shqipja FACEBOOK sallon ondulimi

DISA NGA PERGJIGJET:
QYSH ME FITU PARE NE INTERNET
QYSH MI FRY BUZET!
QYSH ME SHKARKU VIDEO NGA YOUTUBE! QYSH ME NDRRU GJUHEN NE WINDOWS 8!
QYSH ME BA GRIM!
QYSH ME PREGADIT TOLLUMBTA!
QYSH ME SHKARKU VIDEO PREJ FACEBOOK!
QKA ESHTE GOOGLE ADSENSE!
QYSH MI MSHEF FOTOT NE IPHONE!
QYSH ME AKTIVIZU 3G NE VALA900!

Ju ftojmë që të bëheni pjesë e Qysh-me.com duke u regjistruar këtu Gjithashtu mund të regjistroheni edhe përmes Facebook, por mund mund te beni pyetje ose pergjigje edhe pa u regjistruar. Nëse regjistroheni shtoni pyetje ju fitoni pikë, gjithashtu nëse i përgjigjeni në pyetje dhe fitoni shume pike atehere beheni pjesemarres ne shperblimet tona.
14 Ne linje
0 Antar dhe 14 Musafire
Sot Vizita : 4584
Dje Vizita : 4456
Te gjitha vizitat : 3615593

AFK Kerkon '' Recepcioniste ''

0 vota
44 shikime
Ky eshte pershkrimi i punes:

Pozita:  Recepcioniste / Arkatare
Lokacionet: Decan, Rahovec, Gjilan, Mitrovicë
Kohëzgjatja: Kontratë një vjecare me mundësi vazhdimi
Data e fillimit: Menjëherë

Detyrat:
Të pranojë të gjitha thirrjet telefonike dhe të gjithë vizitorët në mënyrë profesionale, të shpejtë, me
saktësi, dhe me sjellje të këndshme;
T’i vlerësoj thirrjet/kërkesat dhe t’i drejtoj ato, apo të shënoj porositë dhe t’i përcjellë në mënyrë
profesionale, të shpejtë, dhe me saktësi;
 Të përgadis dhe procesoj dokumentacionin që do të dërgohet me postë duke përfshirë: fahun postal,
sortimin, adresimin e saktë etj.
Sipas nevojës, të asistoj në shtypjen e dokumentacionit, futjen e të dhënave dhe fotokopjim;
 Të kryej rregullisht funkcionet e arkatares në lidhje me pagesat e klintëve;
 Të plotësojë fletëpagesat bankare dhe të përgadis raportet ditore të keshit për barazim;
 T’u jap infromacione të sakta klientëve, qoftë personalisht apo në telefon, në lidhje me shumën e pagesës;

Kualifikimet

Edukim universitar në ekonomi apo financa;
Shkathtësi komunikuese;
Njohuri të punës me programe kompjuterike;
Aftësi që të punojë si pjesë e ekipit;

Tjera

Të interesuarit duhet të plotësojnë Aplikacionin për Punë. Aplikacionet mund ti merrni në zyrat e AFK-s në
adresat në vijim: • Deqan –Rr. Rrustem Bruqi •Rahovec –Rr. Avdullah Bugari 489 •Gjilan Rr. Rr. Abdullah
Tahiri P.N• Mitrovice Rr. Mbreteresha Teute. Aplikacionin per Pune mund ta shkarkoni edhe nga Web faqja e AFK-s, www.afkonline.org.
Së bashku me aplikacion gjithashtu dorëzoni edhe një Letër Motivimi. AFK-ja
mirëpret aplikacionet nga të gjitha komunitetet Kosovare.
Afati i fundit për aplikim është 27 Mars 2015. Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen për testim.
pyetur Mar 31, 2015 ne Jape Pune nga Neko (4,810 poena)

Pergjigja juaj

Emri juaj qe shfaqet:
Privatsi: Emaili do te perdoret vetem per te derguar lajmrime rreth pyetjes.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.
...